Feel24 etablerer treningssenter i Elverum

- Et helt perfekt lokale

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen gratulerer Gjermund Kveno med åpningen.
AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen gratulerer Gjermund Kveno med åpningen.

Treningskjeden Feel24, som er Nord-Norges største treningskjede, fortsetter sin ekspandering på Østlandet og åpnet i går nytt senter på 700 kvadratmeter i Elvarheimgata 6.

For å legge til rette for Feel24 treningskonsept som døgnåpent treningssenter, har AKA i prosjekterings- og ombyggingsfasen hatt fokus på gode, bærekraftige løsninger.
 - Feel24s interiørkonsept kombinert med oppgradering av alle flater, fjernvarme i bygget og ny ledbelysning har skapt et topp moderne og bærekraftig lokale, sier prosjektsjef i AKA, Morten Kristiansen. I prosessen har det vært viktig for AKA å ha et tett og godt samarbeide med entreprenør, eksisterende sameie/leiligheter og Feel24 slik at det kan legges til rette for gode løsninger som gir alle parter en flott eksponering i Elverum sentrum.


Mange hadde møtt opp til åpningsfesten.

 - Allerede i vårt første møte med AKA fikk vi bekreftet at gårdeier er solide og løsningsorienterte. Sammen har vi fått til etablering av et utrolig bra senter, et av de største og flotteste i hele Feel24-kjeden, sier Gjermund Kveno, medeier og drifter i Feel24.
 - Vårt mål er å bidra til god folkehelse, lokale arbeidsplasser og ha høy kvalitet i alle ledd. Vår nye senterleder bor i Elverum, og har lang utdannelse fra Ukraina innen helse og kosthold og er et strålende eksempel på Feel24s verdier, forteller Gjermund engasjert.

 - Vi har gjort grundige undersøkelser og føler oss trygge på at Elverum er riktig for oss, opplyser Gjermund. Elverum er et spennende område med stort potensiale.
 - Feel24s verdier og bærekraftige mål om å skape god folkehelse og tilgjengelighet løfter sentrumsnære Elvarheimgata, utdyper Gjermund.

I tilknytning til lokalene til Feel24, kan AKA tilby ytterligere lokaler fra 200 til 1.800 kvadratmeter til andre interessenter. Ideelt for næringsdrivende som ønsker fine, tilpassede lokaler inkludert flott utsikt mot Glomma og gode parkeringsforhold. Se Eiendommer - AKA og ta kontakt for mer informasjon.