Harstads fineste butikk

I dag åpner REMA 1000 Kilamyra dørene igjen, etter oppgradering.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer kjøpmann Svenn-Inge Hjelmsø med oppgraderingen.
AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud gratulerer kjøpmann Svenn-Inge Hjelmsø med oppgraderingen.

Kjøpmann Svenn-Inge Hjelmsø inviterer kunder i Harstad til en grønnere og mer levende butikk i bybildet. Ny glassfasade, lyssetting og salgsareal ute med blomster gir et flott løft med lysere og luftigere inngangsparti.

Den erfarne og rutinerte kjøpmannen har drevet butikken i Kilamyra siden april 2023, og følger opp sitt motto om «å brette opp ermene» for å løfte handleopplevelsen overfor sine mangeårige, faste kunder. -Vårt mål er å nå 150 millioner i årlig omsetning, sier Svenn-Inge.

Åpning med god nord-norsk motorsag (bensindreven) – motto: kutte priser.

-Vi ønsker å gi våre kunder det beste, og vi er nå den første butikken i Nord-Norge med «skann og betal». - Våre kunder kan også glede seg over oppgraderte kjøle/fryserom inkludert nye dører og et stort løft i frukt og grønt-området.  All belysning er byttet til LED, og ventilasjonssystem er byttet ut med nye og mer miljøvennlige anlegg. - Vi har i oppgraderingen også vært opptatt av gjenbruk, slik at hyller og innredning for øvrig er vasket og gjenbrukt, sier Svenn-Inge.

-Det er viktig at våre kunder trives, og vi har hatt en rekordkort stengning av butikken mellom 17- 22. august. Dette har vi klart takket være formidabel innsats fra de ansatte, godt samarbeide med AKA og ikke minst, tålmodige kunder under oppgraderingen, sier Svenn-Inge.  – Det er også viktig at de ansatte har det trivelig på jobb, og oppgradering med varme på lager og ventilasjon på de sosiale rommene skaper gode arbeidsvilkår.

Fornøyde ansatte

 

AKAs driftsansvarlig for eiendommen, Rolv Eriksrud, deltok på torsdagens åpningsfeiring. - Vi i AKA deler REMAs syn på viktigheten av å modernisere og energieffektivisere eiendommer, sier han. - Bytte av tekniske installasjoner fører til at energiforbruket i butikken senkes betraktelig. - Kjøpmannen kan regne med betydelige besparelser, og vi som gårdeier er svært fornøyd med redusert miljøbelastning ved enda en av våre eiendommer, avslutter Rolv.

AKA gratulerer så mye med nyåpningen!

 

Før og etter